11:51 31.08.2016

Київська поліція обіцяє на належному рівні забезпечувати правопорядок у Бабиному Яру

1 хв читати
Київська поліція обіцяє на належному рівні забезпечувати правопорядок у Бабиному Яру

Міський голова Києва Віталій Кличко проінспектував роботи з благоустрою Національного історико-меморіального заповідника "Бабин Яр" та доручив начальнику ГУ столичної Національній поліції Андрію Крищенку організувати тут цілодобове патрулювання та додаткове відеоспостереження.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, А.Крищенко, у свою чергу, пообіцяв забезпечувати на території заповідника публічну безпеку та перевірити, щоб сервер поліції завжди був підключений до камер відеоспостереження, які фіксуватимуть правопорушення, а правоохоронці оперативно на них реагували.

"Ми проводили ретельний аналіз місць, де необхідно встановити додаткові камери. Це стосується саме тих об'єктів, біля яких найчастіше реєструємо правопорушення. А вже з 1 вересня ми виставимо додаткові наряди поліції для належної охорони правопорядку", - розповів начальник київського главку поліції.

Виїзна нарада за участю представників Київської міськдержадміністрації, Міністерства культури України, архітекторів, скульпторів та правоохоронців відбулася в рамках підготовки пам'ятних заходів, приурочених до 75-ї річниці розстрілу людей в Бабиному Яру.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА