14:06 20.08.2016

Втрати противника за два дні на Донбасі: 24 убиті, 37 поранені

1 хв читати
Втрати противника за два дні на Донбасі: 24 убиті, 37 поранені

24 бойовики загинули та 37 дістали поранень на Донбасі за 18-19 серпня, повідомляється у зведенні АТО з посиланням на інформацію Головного управління розвідки.

Так, значних втрат зазнали підрозділи повітрянодесантних військ ЗС РФ, зокрема 331-й гвардійський парашутно-десантний полк, який дислокується в Костромі, та батальйонна тактична група, розташована в Донецьку.

"Крім того, розвідка доповідає, що Росія припинила звозити тіла російських військовослужбовців до моргу Донецької обласної клінічної лікарні ім. Калініна для попередньої експертизи та зберігання. Тепер їх завантажують в обладнані рефрижератори, які вивозять тіла до Ростова-на-Дону. Це робиться для того, щоб приховати реальні дані про втрати, які дедалі більше впливають на низький стан дисципліни серед сил ворога", - йдеться в повідомленні.

Зазначено також, що зафіксовані чергові факти постачання військової техніки, боєприпасів, пального та матеріально-технічних засобів із території Росії: до Ровеньок заїхали 11 цистерн з пальним; до Свердловська - три вагони з боєприпасами і військовим майном; до Іловайська - чотири цистерни з пальним, два вагони з боєприпасами, а також три платформи, на яких розміщені дві самохідні артилерійські установки, три бойові машини піхоти, а також одна 122-мм реактивна система залпового вогню "Град".

"Водночас для доукомплектування підрозділів т. з. "11-го окремого мотострілкового полку" (Макіївка) з території РФ переміщено близько 160 найманців", - йдеться у зведенні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА