14:45 11.08.2016

Порошенко доручив привести у посилену бойову готовність всі підрозділи на адмінкордоні з Кримом і за лінією зіткнення на Донбасі

2 хв читати
Порошенко доручив привести у посилену бойову готовність всі підрозділи на адмінкордоні з Кримом і за лінією зіткнення на Донбасі

Президент України Петро Порошенко доручив привести всі підрозділи силових структур поблизу адміністративного кордону Херсонської області та окупованій Автономної Республіки Крим в посилену бойову готовність.

"Провів нараду з керівництвом силових структур і МЗС. Доручив привести в посилену бойову готовність усі підрозділи в районах адмінкордоні з АРК і по всій лінії зіткнення на Донбасі", - написав П.Порошенко в своєму мікроблозі в соцмережі Twitter в четвер.

"Особливі вимоги - до прикордонників в районах адміністративного кордону з тимчасово окупованим Кримом і на лінії зіткнення на Донбасі", - цитує главу держави його прес-служба за підсумками наради з керівництвом силових відомств і МЗС.

П.Порошенко доручив прикордонникам посилити пропускний режим в пунктах пропуску, а співробітникам Національної гвардії та Національної поліції - посилити охорону стратегічних об'єктів і об'єктів інфраструктури, щоб запобігти можливим терористичним атакам.

Главі СБУ Василя Грицака доручено провести екстрене засідання Антитерористичного центру і озвучити необхідні завдання.

Як повідомлялося, 10 серпня в ФСБ РФ заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію Криму "диверсійно-терористичних груп" з бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибелі під час зіткнення військовослужбовця ЗС РФ. Також у ФСБ заявляють, що ліквідували на території Криму "агентурну мережу" українського ГУР, а також повідомили про затримання громадян України і РФ, що "сприяли в підготовці терактів", зокрема жителя м. Енергодар Запорізької області Євгена Панова, якого назвали співробітником ГУР МО України.

Міноборони, ГУР, РНБО України спростували повідомлення про українських диверсантів. У Міноборони назвали такими ж безпідставними звинувачення російської сторони в здійсненні обстрілу півострова з материкової частини країни.

П.Порошенко заявив, що звинувачення з боку РФ у тероризмі України в окупованому Криму безпідставні та є приводом для чергових військових погроз на адресу Української держави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

17 червня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Війська РФ за минулий день обстріляли п'ять громад Сумської області, задіяли вертольоти

У Німеччині спостерігається стійке зростання нелегальної міграції за "білоруським маршрутом"

У використанні доходів від заморожених активів РФ для позики Україні немає правових протиріч - глава Мінфіну США

Дві країни відкликали свої підписи під спільним комюніке після Глобального саміту миру в Швейцарії

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено комплекс відпочинку, інформації про постраждалих немає

На покровському напрямку ворог збільшив кількість атак до 40, що є найбільшим показником з початку червня - Генштаб

У рамках Саміту миру у Швейцарії відбулася дискусійна панель "Гуманітарний вимір. Звільнення полонених і депортованих осіб"

Війська РФ за добу завдали по Україні два ракетних і 38 авіаційних ударів із застосуванням 53 КАБів - Генштаб

У Мін'юсті очікують, що на першому етапі мобілізації серед ув'язнених до ЗСУ долучиться щонайменше 4 тис. добровольців - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА