14:15 23.07.2016

Україна візьме участь у Франкфуртському книжковому ярмарку та Венеціанському бієнале

1 хв читати
Україна візьме участь у Франкфуртському книжковому ярмарку та Венеціанському бієнале

Внесені урядом зміни в додаток до постанови Кабінету Міністрів "Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету" забезпечили участь України у Франкфуртському книжковому ярмарку та Венеціанському бієнале сучасного мистецтва, повідомляє прес-служба Міністерства культури України.

Відомство зазначає, що 68-й Франкфуртський книжковий ярмарок відбудеться в м. Франкфурт-на-Майні (Німеччина) з 19 до 23 жовтня 2016, а 57-й Венеціанський бієнале сучасного мистецтва - з 13 травня до 26 листопада 2017 в м. Венеція (Італія).

"З огляду на виклики, перед якими стоїть сьогодні наша країна, надзвичайно важливим є формування у свідомості світової спільноти образу України, одним із шляхів цього є просування і популяризація нашої культури за кордоном", - сказав міністр культури України Євген Нищук.

"Франкфуртський книжковий ярмарок і Венеціанський бієнале є одними з тих заходів, які демонструють культурне обличчя України, вони ж стають дієвими інструментами публічної дипломатії, популяризують літературну спадщину, мистецтво, сприяють формуванню позитивного іміджу України на міжнародній арені", - підкреслив міністр.

Він також зазначив, що в підготовці до участі у важливих заходах Мінкультури перебуває в тісній співпраці й діалозі з широким колом професійних експертів та представників громадянського середовища.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА