11:14 09.06.2016

Москаль доручив відсторонити, а потім і звільнити зміну митного поста "Солотвино", інспектора якого затримали на хабарі

1 хв читати
Москаль доручив відсторонити, а потім і звільнити зміну митного поста "Солотвино", інспектора якого затримали на хабарі

Старший інспектор митного поста "Солотвино" (Закарпатська обл., кордон з Румунією) попався на хабарі. Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль доручив начальнику митниці Володимиру Колеснікову відсторонити від посад усю зміну з подальшим звільненням.

Як повідомляється на сайті Г.Москаля, співробітники Закарпатського обласного управління СБУ разом із керівництвом Закарпатської митниці затримали на гарячому старшого інспектора митного поста "Солотвино". Митник за $300 хабара пропустив без оформлення велику партію біжутерії для продажу на внутрішньому ринку України.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою).

"9.06 голова ОДА Геннадій Москаль дав доручення начальнику Закарпатської митниці Володимиру Колеснікову відсторонити від посад усю зміну, в якій працював затриманий, з подальшим звільненням з роботи після завершення слідства та винесення судового вироку", - йдеться в повідомленні.

У середині травня подібна ситуація сталася у відділі митного оформлення "Малий Березний" на українсько-словацькому кордоні, де на хабарі попався начальник зміни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА