12:17 26.05.2016

Семеро загиблих російських військових доправлені до моргу Донецької обллікарні за дві доби

2 хв читати
Семеро загиблих російських військових доправлені до моргу Донецької обллікарні за дві доби

Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує про чергові втрати серед російських військових на Донбасі, а також про підкріплення противника з території Росії.

Як повідомляється на сайті ГУР в четвер, 24-25 травня до моргу Донецької обласної клінічної лікарні ім.Калініна доправлено сімох загиблих, до Донецької клінічної лікарні №6 - дев'ятьох поранених російських військовослужбовців, а до Донецької клінічної лікарні №14 - сімох поранених військовослужбовців, які намагалися атакувати підрозділи АТО на Донецькому напрямку.

Крім того, 24 травня в результаті неузгоджених дій з передовими позиціями 2 мотострілецького батальйону 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) загинув один військовослужбовець розвідувальної роти полку та ще один дістав поранень. Бойовики намагалися здійснити вихід у тил сил АТО у складі диверсійно-розвідувальної групи. А 25 травня дістали поранень троє військовослужбовців 3-ї окремої мотострілкової бригади (Горлівка).

Розвідка також повідомляє, що в рамках логістичного забезпечення військ, розгорнутих на тимчасово окупованих територіях Донбасу з території РФ, на залізничну станцію Дебальцеве прибули вісім вагонів із боєприпасами (320 тонн), шість платформ із бойовими броньованими машинами; через н. п. Саурівка в напрямку Донецька переміщено 10 тягачів з танків і САУ, які були відремонтовані на території РФ.

До розвідки бойових порядків сил АТО і визначення цілей вогневого ураження в -Бахмут-Горлівка; Єнакієве), Донецькому (поблизу Авдіївка; Макіївка-Донецька) та Волноваській оперативно-тактичній глибині залучалися дев'ять БПЛА на Слов'янському (Дружківка; Костянтинівка (Златоустівка) напрямках.

Українська сторона надала інформацію спостерігачам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків поблизу н. п. Горлівка, Олександрівськ та Дебальцеве.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА