14:53 16.05.2016

Інтерпол оголосив у розшук підозрюваних у зникненні водія Познякова

1 хв читати
Інтерпол оголосив у розшук підозрюваних у зникненні водія Познякова

Підозрюваних у зникненні 25-річного Тараса Познякова, зниклого на початку квітня дорогою зі Львова до Києва, оголосили в міжнародний розшук.

Згідно з інформацією, розміщеною на сайті Інтерполу за запитом правоохоронних органів України, у розшук оголошено двох уродженців Росії: Дмитра Голуба (громадянин України), 18.11.1979 р. н. і Луан Кінгісепп (громадянин Росії), 23.03.1991 р.

Обидва розшукуються як підозрювані в умисному вбивстві на основі корисливих цілей, незаконному привласненні транспортного засобу, незаконному поводженні зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами.

Як повідомлялося, вранці 4 квітня Т. Позняков виїхав зі Львова до Києва, узявши із собою попутників через сервіс BlaBlaCar. Востаннє камери зафіксували автомобіль чоловіка на заправці в 40 км від столиці. Разом з ним перебували попутники. Зв'язок з Т. Позняковим зник у 25 км від столиці поблизу села Бобриця. 12 квітня стало відомо, що в одному з гаражів Києво-Святошинського району було виявлено автомобіль Т. Познякова.

10 травня правоохоронці повідомили, що були встановлені та оголошені в державний розшук двоє підозрюваних: Д. Голуб, позивний "Тоф", уродженець РФ, житель м. Чернівці, який перебуває в розшуку за пограбування, і Л. Кінгісепп, позивний "Лука", уродженець і громадянин РФ, житель м. Макіївка Донецької області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА