12:50 29.03.2016

Поліція підозрює у вбивстві стилістки Положай її екс-чоловіка

1 хв читати
Поліція підозрює у вбивстві стилістки Положай її екс-чоловіка

Мотивом вбивства відомого стиліста Катерини Положай стала ревнощі з боку колишнього чоловіка, повідомив керівник Головного управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко.

"Вчора був затриманий чоловік, якого обґрунтовано підозрюють у скоєнні вбивства відомої стилістки 19 листопада 2015 року", - сказав начальник поліції Києва на брифінгу у вівторок.

Він нагадав, що стиліст померла від численних ножових поранень. За словами А. Крищенка, спочатку в цьому вбивстві підозрювали її родича, але на той момент не було достатніх доказів для притягнення його до відповідальності.

Відповідаючи на запитання про те, якими були мотиви вбивства стиліста її колишнім чоловіком, начальник поліції столиці сказав: "Ревнощі. Вони розлучалися. Поки що такий мотив вивчається. Була сварка".

Загалом, за словами А. Крищенка, з початку поточного року в Києві було скоєно 24 вбивства, 16 з яких розкрито. 13 кримінальних проваджень щодо вбивств направлені до суду, ще з 8-ми триває слідство.

Як повідомлялося, в листопаді минулого року в Києві у власній студії зі слідами насильницької смерті було виявлено тіло стиліста К. Положай. За фактом події було розпочато кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА