13:55 14.03.2016

Розгляд апеляції в справі Корбана на продовження йому терміну тримання під вартою перенесено на 15 березня

2 хв читати
Розгляд апеляції в справі Корбана на продовження йому терміну тримання під вартою перенесено на 15 березня

Апеляційний суд Києва переніс на 10:30 вівторка, 15 березня, розгляд скарги захисників члена політради партії "УКРОП" Геннадія Корбана на рішення Дніпровського районного суду Києва щодо продовження йому терміну тримання під вартою до 15 квітня, повідомляє прес-секретар партії Євгенія Кравчук.

"Розгляд апеляції у справі Геннадія Корбана продовжиться завтра о 10.30. Засідання відкладено у зв'язку з необхідністю дослідити оригінали документів, копії яких сторона обвинувачення додала до свого клопотання щодо продовження терміну арешту Геннадія Корбана", - написала Є.Кравчук на сторінці у Facebook у понеділок.

За її словами, до завтра прокуратура має надати суду оригінали документів. За інформацією захисників, жодна з копій не була засвідчена належним чином і не могла вважатися доказом.

22 лютого Дніпровський районний суд Києва продовжив Г.Корбану термін запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 15 квітня включно.

10 лютого Апеляційний суд Києва зменшив термін тримання під вартою Г.Корбану на два дні - до 23 лютого. Адвокати Г.Корбана пояснили, що для продовження терміну арешту прокурори мають не пізніше за 18 лютого направити до Дніпровського райсуду відповідне клопотання.

Г.Корбана затримали 31 жовтня 2015 року. 4 листопада йому повідомлено про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст. 255 (створення та участь у злочинній організації), ч. 3 ст. 157 (перешкоджання діяльності виборчих комісій), ч. 5 ст. 191 (йдеться про привласнення грошових коштів в особливо великих розмірах благодійної організації "Фонд оборони країни"), ч. 2 ст. 289 та ст. 349 Кримінального кодексу України (йдеться про захоплення в Дніпропетровську як заручників голови Держземагентства України та директора департаменту Дніпропетровської міської ради).

28 грудня Дніпровський районний суд Києва ухвалив рішення змінити запобіжний захід Г.Корбану з домашнього арешту на тримання під вартою терміном на 60 днів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

Через обстріли РФ понад 260 абонентів у Миколаївській і Харківській областях залишилися без газу

Держприкордонслужба з наближенням Великодня фіксує чистий приплив в Україну

Заблоковано понад 2500 вебсайтів з азартними іграми - Офіс генпрокурора

На початку тижня в південно-східній частині України очікуються короткочасні дощі, грози

Британська армія може отримати на озброєння гіперзвукову ракету до 2030 року

Унаслідок обстрілу в Новій Слободі Сумської області пошкоджено 4 приватні будинки та ЛЕП - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА