11:50 09.03.2016

У штабі АТО попереджають про плани бойовиків здійснювати провокації з обстрілами 9-10 березня

1 хв читати

У прес-центрі штабу АТО заявляють, що незаконні збройні формування планують провокаційні обстріли 9-10 березня з тим, щоб звинуватити українських військових у недотриманні Мінських угод.

"З оперативних джерел стало відомо, що НЗФ, підтримувані Росією, протягом 9-10 березня готують провокаційні дії. Після потужних цілеспрямованих обстрілів із заборонених видів важкого озброєння по ЗСУ на донецькому напрямку поблизу н. п. Опитне, Піски, Красногорівка, Майорськ, Луганське та Зайцеве, злочинці планують організувати висунення кількох диверсійно-розвідувальних груп російських найманців", - йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook у середу.

За інформацією штабу, відомо, що до складу ДРГ буде залучено професійних кадрових військовослужбовців РФ. Як очікується, вони відкриватимуть вогонь не лише у бік позицій ЗСУ, а й по тимчасово окупованій території для того, щоб в подальшому звинуватити ЗСУ в недотриманні режиму тиші та зриві повного виконання Мінських домовленостей, наголошують у прес-центрі.

"Таким чином, укотре НЗФ здійснюють варварські спроби провокувати та зірвати Мінські домовленості як основу для досягнення мирного врегулювання, а також спроби дискредитації переговорного процесу з українського боку. У свою чергу ЗСУ демонструють максимальну стриманість", - зазначили в прес-центрі штабу АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дергачах уже 9 постраждалих - обладміністрація

Унаслідок ворожих авіаударів по Дергачах Харківської області постраждали п’ятеро осіб, зокрема дві дитини

Власник Group DF Фірташ оскаржить продовження українських санкцій у міжнародних судах

Президент підписав закон про застосування англійської мови в Україні

У прикордонній смузі в межах Ужгородського району введено додаткові режимні обмеження

Кожен звільнений 31 травня з російського полону повідомив про катування з боку РФ - місія ООН

У Мінкультури замислюються над питанням, чи потрібно скорочувати мережу закладів культури з огляду на скорочення населення України

Постпреди ЄС погодили санкції щодо Білорусі

Від початку доби ворог проявляє найбільшу активність на покровському та лиманському напрямках - Генштаб ЗСУ

РФ тримає в Азовському морі два ракетоносії з 16 "Калібрами"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА