13:29 12.02.2016

Поліцейські знайшли нагородний "Маузер" Чечетова з посвідченням під час обшуку будинку в Києві, де незаконно виробляли боєприпаси - прокуратура

2 хв читати
Поліцейські знайшли нагородний "Маузер" Чечетова з посвідченням під час обшуку будинку в Києві, де незаконно виробляли боєприпаси - прокуратура

Слідчі ГУ Національної поліції в м. Києві у рамках розслідування, розпочатого за фактом незаконного виготовлення боєприпасів, здійснили обшуки за місцем проживання одного з фігурантів кримінального провадження, повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

"Під час обшуку в приватному будинку на території Дарницького району виявлено та вилучено два автомати АКМС, чотири пістолети, гранату РГД-5 із запалом, станок для виготовлення патронів, понад 200 різних боєприпасів, а також приладдя для виготовлення патронів із залишками речовини, схожої на порох", - йдеться в повідомленні.

Крім того, інформують у прокуратурі, в приміщенні будинку знайдено і вилучено дозвіл на право зберігання та носіння нагородного пістолета "Маузер К-96" на ім'я колишнього народного депутата України від Партії регіонів Михайла Чечетова, який вчинив самогубство, сам пістолет і 10 патронів до нього.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 1 ст. 263 та ч. 2 ст. 263-1 КК України.

"Місцезнаходження власника вилученої зброї та боєприпасів встановлюється. Досудове слідство триває", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, увечері 1 березня 2015 року вистрибнув із вікна своєї квартири в Києві народний депутат України VII скликання, колишній перший заступник голови фракції Партії регіонів, екс-голова Фонду держмайна Михайло Чечетов. За даними міліції, дружина М.Чечетова знайшла записку з приблизно таким змістом: "Немає моральних сил більше терпіти. Прошу зрозуміти і пробачити".

10 серпня столична міліція закрила кримінальне провадження, відкрите за фактом смерті М.Чечетова. "Справу закрито через відсутність складу злочину. Було проведено повне розслідування, і коли дійшли цього висновку (самогубство - ІФ), її закрили", - повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" заступник начальника відділу зі зв'язків зі ЗМІ ГУ МВС України в м. Києві Ірина Біба.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли село на Харківщині, загинула мирна жителька - Синєгубов

Кількість постраждалих унаслідок обстрілу Золочева Харківської області зросла до восьми осіб - МВС

Міноборони відкрило в Україні вже 19-й центр рекрутингу - в Ужгороді

Відомо про двох загиблих і шістьох поранених унаслідок обстрілу Гірника Донецької області - голова ОВА

Тенденція до збільшення кількості ДТП через водіння в нетверезому стані посилюється - патрульна поліція

Журналісти можуть відновити роботу у ВР для висвітлення сесій після великодніх свят - Юрчишин

Умєров розповів ірландському колезі про ситуацію на полі бою, закликав до інвестицій в українські оборонні компанії

До Києва прибула заступниця адміністратора USAID

Кількість держслужбовців в Україні скоротилася на 571 особу за перший квартал 2024 року - НАДС

У Нікополі четверо постраждалих після атаки РФ - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА