12:20 29.11.2015

СММ ОБСЄ збільшує кількість спостерігачів і розширює технічні можливості

1 хв читати
СММ ОБСЄ збільшує кількість спостерігачів і розширює технічні можливості

У суботу глава Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ (СММ) в Україні Ертурул Апакан піл час візиту в Краматорськ, провів зустріч зі спостерігачами СММ, що працюють у регіоні, і отримав останні відомості про ситуацію з безпекою від представників Донецької облдержадміністрації.

Як йдеться у повідомленні, розміщеному на сторінці прес-служби ПММ ОБСЄ в Україні у «Фейсбуці», співрозмовники обговорили питання, пов'язані з внутрішньо переміщеними особами та проведенням робіт із розмінування в регіоні.

Під час зустрічі Е.Апакан поінформував своїх співрозмовників, що наразі СММ розширює географію своєї присутності, збільшує кількість спостерігачів і розширює технічні можливості, що дасть змогу підвищити ефективність моніторингу та звітності.

Глава місії висловив вдячність представникам адміністрації за співпрацю і запевнив їх, що головною метою СММ, в рамках її мандата, є сприяння нормалізації та стабілізації ситуації в країні.

"Ми віримо, що миру може бути досягнуто. Здійснювати моніторинг та доповідати про обстановку є основним завданням СММ, однак ми також сприяємо діалогу на місцях і приділяємо увагу гуманітарним аспектам", – сказав Е.Апакан.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА