16:35 24.11.2015

Стець розраховує найближчими днями оприлюднити звіт МВС щодо розслідування інциденту з журналісткою ATR біля Чаплинки

2 хв читати
Стець розраховує найближчими днями оприлюднити звіт МВС щодо розслідування інциденту з журналісткою ATR біля Чаплинки

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець обіцяє оприлюднити найближчим часом звіт щодо розслідування інциденту з журналісткою каналу ATR у районі Чаплинки Херсонської області на адміністративному кордоні з окупованим Кримом.

"Як я і обіцяв, ми передали офіційне звернення главі МВС, крім того, у мене була розмова з Аваковим (глава МВС Арсен Аваков - ІФ) з питання перешкоджання діяльності журналістів, зокрема і діяльності журналістки кримського каналу ATR. Мені було обіцяно, що найближчими днями буде проведено розслідування. І у мене буде можливість відзвітувати про це публічно, насамперед перед журналістами", - сказав він на брифінгу в Києві у вівторок.

При цьому глава Мінінформполітики додав: "Наголошую - журналістів бити не можна".

Як повідомлялося, 21 листопада між правоохоронцями та активістами, які блокували пошкоджену лінію електропередач у районі Чаплинки в Херсонській області, виникло протистояння. Обидві сторони заявили про постраждалих від дій опонентів.

"Під час нападу на поліцейських протестувальників постраждав полковник поліції, якого зі спини вдарили ножем, намагаючись заволодіти його зброєю. Відео з місця події викладу пізніше", - написав керівник підрозділу протидії наркозлочинності МВС Ілля Кива на своїй сторінці у Facebook у суботу ввечері і виклав кілька фотокадрів протистояння між сторонами, що сталося в суботу.

Водночас кримськотатарський журналіст Осман Пашаєв, який бере участь у блокаді Криму, написав на своїй сторінці у Facebook, що від дій правоохоронців постраждала журналістка Гульсум Халілова.

"Нашу журналістку Gulsum Halilova менти під час штурму Чаплинки вдарили прикладом у живіт. Правда, вона ж найнебезпечніший терорист?", - написав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА