15:07 14.11.2015

Українські правоохоронці на два тижні переходять на посилений режим роботи після терактів у Парижі

2 хв читати
Українські правоохоронці на два тижні переходять на посилений режим роботи після терактів у Парижі

Правоохоронні структури в Україні на наступні два тижні переходять на посилений режим роботи у зв'язку з терактами, які сталися в Парижі, заявляє міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"У зв’язку з трагічними подіями у Парижі, які сталися вночі з 13 на 14 листопада з метою попередження дестабілізації ситуації в Україні на наступні два тижні правоохоронні структури переходять на посилений режим роботи. Відповідно до рішень прийнятих на координаційній нараді під головуванням Президента України ключові об’єкти інфраструктури (аеропорти, вокзали, автостанції, метрополітени, траси та мости державного значення, об’єкти військово-промислового комплексу тощо), дипломатичні установи, місця масового скупчення людей переводяться на посилений режим охорони ", - йдеться в заяві А.Авакова, розміщеному на сайті МВС.

Для гарантування безпеки задіяно весь особовий склад органів внутрішніх справ (Національна поліція, Національна гвардія, Державна служба з надзвичайних ситуацій, Державна прикордонна служба).

"Хочу звернутись до громадян з розумінням ставитись до вимог представників правоохоронних структур про зупинку та перевірку документів та автотранспорту", - просить глава МВС.

Він також закликав громадян бути пильними і негайно інформувати правоохоронні органи про осіб, поведінка або зовнішній вигляд яких викликає підозру, і підозрілі предмети.

За інформацією прес-служби президента України, у суботу на нараді у глави держави А.Аваков повідомив про те, що з ранку працює штаб, відбулася нарада за участю керівників Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, поліції. Вже посилено охорону низки державних об'єктів, інфраструктури та громадських закладів.

"Ми не дозволимо будь-кому дестабілізувати ситуацію", - заявив глава МВС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

На фронті за добу відбулося 95 бойових зіткнень

Війська РФ за добу завдали п’яти ракетних і 69 авіаударів, вночі знищено 23 із 24 ударних дронів, які атакували Україну

У Фінляндії перешкоди GPS посилилися, коли почалися атаки українських БПЛА на енергетичну інфраструктуру РФ

5 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Держустанови та політичні партії Польщі зазнали нападу російських хакерів - ЗМІ

Переговори між Ізраїлем і ХАМАС у Каїрі займуть ще кілька днів - ЗМІ

Amnesty International засудила Росію за використання касетних боєприпасів проти мирного населення України

Садік Хан залишився мером Лондона на третій термін

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА