15:47 07.11.2015

Національну поліцію в Київській області очолив Вадим Троян – МВС

1 хв читати
Національну поліцію в Київській області очолив Вадим Троян – МВС

Начальником Головного управління Національної поліції у Київській області призначено полковника поліції Вадима Трояна.

"Сьогодні набув чинності закон України "Про Національну поліцію" і створення як юридичну особу публічного права головне управління Національної поліції у Київській області згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2015 №730... начальником головного управління Національної поліції у Київській області призначено полковника поліції Вадима Трояна", - повідомила в суботу прес-служба ГУ Національної поліції в Київській області.

У прес-службі також нагадали, що правоохоронці вже нової структури - Національної поліції України - мають право користуватися посвідченнями, печатками, логотипами та емблемами міліції та Міністерства внутрішніх справ України до кінця 2016 року.

Крім того, в цей період поліцейським дозволяється носіння та використання форменого обмундирування, визначеного для працівників міліції. "Тобто, до моменту забезпечення поліцейських належною уніформою, а органів і підрозділів Національної поліції - відповідною атрибутикою працівники поліції можуть користуватися форменим обмундируванням міліції", - зазначено в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА