14:20 13.10.2015

Україна з партнерами розглядає різні формати розслідування катастрофи МН-17 - Яценюк

1 хв читати
Україна з партнерами розглядає різні формати розслідування катастрофи МН-17 - Яценюк

Україна та міжнародні партнери розглядають різні міжнародно-правові формати розслідування катастрофи літака малайзійських авіаліній рейсу МН-17 і покарання винних у цій трагедії, заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

"РФ відмовилася в Радбезі ООН від ідеї створення міжнародного трибуналу. Саме Росія заблокувала рішення РБ ООН про створення міжнародного трибуналу з розслідування злочинів проти людяності, збивання малазійського рейсу МН-17. Разом з нашими західними партнерами у нас напрацьовано кілька міжнародно-правових форм, як розслідування цього злочину, так і притягнення до відповідальності осіб, які винні у вбивстві цивільних ні в чому не винних осіб", – сказав він на засіданні уряду у вівторок у Києві.

Прем'єр висловив упевненість, що винні в цій трагедії обов'язково будуть притягнуті до відповідальності і міжнародні слідчі групи вже виконують свою роботу.

"Ми очікуємо на презентації технічного звіту, що має надати чіткі відповіді на запитання: звідки стріляли, під яким кутом, з яких територій, а далі, в процесі розслідування цього злочину, будуть встановлені особи і відповідним чином притягнуті до відповідальності за злочин проти людяності", - сказав А. Яценюк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА