11:54 10.09.2015

Кличко анонсував запуск безкоштовного Wi-Fi на всіх станціях метро в Києві

1 хв читати
Кличко анонсував запуск безкоштовного Wi-Fi на всіх станціях метро в Києві

Найближчим часом влада Києва запустить кілька інвестиційних проектів: безкоштовний Wi-Fi на всіх станціях метро Києва та центр підтримки інновацій та підприємництва iHUB, заявив мер Києва Віталій Кличко.

"Київ має бути сучасною, комфортною європейською столицею. І саме в цьому напрямі ми сьогодні рухаємося, вводячи технологічну систему управління містом Smart City. Сьогодні, наприклад, ми представляємо втілення інвестиційного проекту - запуск Wi-Fi мережі в метро. Вже Інтернет працює на трьох станціях метрополітену, а буде працювати на всіх, у кожному вагоні", - зазначив В. Кличко на початку засідання сесії Київради в четвер.

Він також зазначив, що цього тижня столична влада підписала меморандум і практично розпочала роботу зі створення в Києві центру підтримки інновацій та підприємництва iHUB. "Це теж інвестиційний проект, в якому нам допомагатиме норвезький фонд Sseed Forum Norway. У рамках проекту місто надає приміщення для iHUB, яке партнери відремонтують, запустять всі необхідні освітні програми і допоможуть довести ідеї стартапів нашої талановитої молоді до повноцінного бізнесу", - сказав мер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА