11:16 07.08.2015

Троє військовослужбовців дістало поранень у Луганській області минулої ночі - ОВЦА

1 хв читати

Уночі Луганську область укотре обстріляли бойовики, в місті Щасті поранені три військовослужбовці, повідомляє обласна військово-цивільна адміністрація.

"Обстрілів зазнали населені пункти Щастя, Станиця Луганська та Золоте-3. У Щасті під час обстрілу великокаліберними кулеметами, автоматичними гранатометами і стрілецькою зброєю були поранені три військовослужбовці ЗСУ - бійці 92-ї окремої механізованої бригади: радіотелефоніст, снайпер і гранатометник. Поранених госпіталізовано, їм надають усю необхідну допомогу", - повідомляє прес-служба Луганської ОВЦА в п'ятницю.

Також уночі обстріляли Станицю Луганську з 82-мм мінометів і протитанкової рушниці. На блокпосту був повністю розбитий кран військових. Інших руйнувань і постраждалих не зафіксовано.

Зі 122-мм артилерії, забороненої Мінськими домовленостями, обстріляли м. Золоте-3 і Попасну. У цих населених пунктах зруйновані по два житлові будинки.

"За останню добу обстріли Луганської області різко посилилися. У Попасній у радіусі 1,5 км від пошкоджених житлових будинків не було жодного військовослужбовця. Це свідчить про те, що терористи просто забули про Мінські угоди. Ми констатуємо збільшення вогневої агресії з боку бойовиків", - зазначив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА