15:59 30.07.2015

Французьким депутатам, що відвідали Крим, заборонено в'їзд в Україну на 3 роки - СБУ

1 хв читати
Французьким депутатам, що відвідали Крим, заборонено в'їзд в Україну на 3 роки - СБУ

Служба безпеки України заборонила в'їзд на територію держави французьким депутатам, які без погодження з українською стороною відвідали територію анексованого Росією Криму.

"Служба безпеки заборонила на три роки в'їзд на територію України десятьом депутатам Національних зборів і Сенату Франції", - йдеться в офіційному повідомленні, оприлюдненому на сайті СБ України в четвер.

У повідомленні СБУ наголошується, що "українська сторона вважає, що їхня поїздка до Автономної Республіки Крим у липні поточного року без згоди української сторони та всупереч Порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №367 від 4 червня 2015 р., є деструктивним кроком".

У зв'язку з цим у СБ України зазначають, що такі дії громадян Франції суперечать інтересам забезпечення національної безпеки та посягають на державний суверенітет і територіальну цілісність України.

"Зокрема, під заборону потрапили: Тьєрі Маріані, Ів Поззо ді Борго, Ніколя Дюїк, Клод Гоазгеном, Жером Ламбер, Янік Моро, Патріс Вершер, Марі-Крістін Даллоз, Совер Гандольфі-Шайт, Жак Міяр", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА