18:13 16.07.2015

Штат органів прокуратури скорочено більш ніж на 20% - Генпрокуратура України

1 хв читати
Штат органів прокуратури скорочено більш ніж на 20% - Генпрокуратура України

З огляду на набуття чинності 16 липня новим законом "Про прокуратуру" штатну чисельність органів прокуратури скорочено більше ніж на 3 тис. людей, нині загальна штатна чисельність працівників органів прокуратури не перевищує 15 тис. людей.

Як повідомляє управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генпрокуратури в четвер, генеральний прокурор Віктор Шокін підписав накази, якими затверджено нові структури і Генпрокуратури України, і регіональних прокуратур. "У Генеральній прокуратурі України утворено департаменти, управління та відділи. Зменшено кількість структурних підрозділів, зокрема самостійних, і, відповідно, кількість керівного складу", - йдеться в повідомленні.

Крім того, відповідно до вимог закону в структурі центрального апарату ліквідовано посади перших заступників керівників підрозділів, старших прокурорів відділів, старших помічників з особливих дорученнях, старших помічників та помічників як генерального прокурора України, так і його заступників. У структурах регіональних прокуратур зменшено кількість заступників прокурорів регіонів, ліквідовано посади старших прокурорів прокуратур, старших прокурорів відділів прокуратур.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА