15:15 15.07.2015

П'ятеро українських військових загинуло в Луганській області напередодні

1 хв читати
П'ятеро українських військових загинуло в Луганській області напередодні

П'ять військових Збройних сил України підірвалися на вибуховому пристрої та загинули на місці в Луганській області, повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Луганській області в середу.

"14 липня біля с. Болотене Станично-Луганського району під час виконання службового завдання на вибуховому пристрої підірвалися і загинули на місці події п'ять військовослужбовців ЗСУ (1970, 1975, 1982, 1988, 1992 р. н.)", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації поінформувала, що жорстке бойове зіткнення між українськими військовими і диверсійно-розвідувальною групою бойовиків сталося біля лінії розмежування в с. Болотеному.

"Унаслідок бою, деталі якого нині з'ясовують, п'ятеро українських військових загинуло. Це бійці 128-ї бригади із Закарпаття, їхній вік від 23 до 45 років. Хлопці загинули смертю героїв, захищаючи суверенітет України", - йдеться в повідомленні адміністрації.

У главку облміліції також поінформували, що 14 липня під час мінометного обстрілу с. Трьохізбенка поранень дістало двоє військовослужбовців ЗСУ (1961 та 1974 р. н.).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА