16:30 09.06.2015

Клюєв не проходив офіційного оформлення на виїзд з України – джерело

1 хв читати
Клюєв не проходив офіційного оформлення на виїзд з України – джерело

Народний депутат України Сергій Клюєв не проходив процедури офіційного оформлення на виїзд з України, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах.

"Після невдалої спроби полишити межі України 3-го червня офіційно ніяких оформлень та контролю на виїзд з України ця людина не проходила", - розповів співрозмовник агентства у вівторок, коментуючи інформацію про те, що нардеп виїхав з країни.

Як повідомлялося, 12 травня генпрокурор Віктор Шокін вніс до парламенту подання про зняття недоторканності з С. Клюєва у зв'язку з підозрою його у скоєнні кримінальних злочинів по 4 ч. і 190 (шахрайство) та ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу.

3 червня Верховна Рада дала згоду на притягнення С. Клюєва до кримінальної відповідальності. Того ж дня парламентарій намагався полишити межі України через аеропорт "Бориспіль", але його не вуписти з країни працівники Держприкордонслужби.

4 квітня С. Клюєв не прийшов на допит, після чого Служба безпеки України розпочала його розшук на території України за дорученням Генеральної прокуратури. У МВС внесли дані про розшук нардепа до обліку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА