15:39 03.04.2015

Прокуратура АР Крим відкрила справу через припинення діяльності АТR

1 хв читати
Прокуратура АР Крим відкрила справу через припинення діяльності АТR

Прокуратура Автономної республіки Крим відкрила кримінальне провадження за фактом припинення діяльності медіа-холдингу АТR, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"На захист прав громадян і незалежних кримських ЗМІ прокуратура автономії 01 квітня 2015 року ввнесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 171 КК України, за фактом перешкоджання незаконно створеними органами влади окупованого півострова законній професійній діяльності журналістів, що призвело до припинення теле- і радіомовлення ЗМІ, що входять до медіа-холдингу ATR", - ідеться в повідомленні прес-служби відомства.

За інформацією прес-служби, відповідно до ст. 12 закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян і правовий режим на тимчасово окупованій території України" ці кримінальні провадження спрямовано до Генеральної прокуратури України для визначення перебування під слідством.

Як повідомлялося, телеканал АТR був змушений припинити своє мовлення в Криму з 1 квітня після того, як кілька разів намагався переоформити ліцензію на мовлення, як того вимагала окупаційна влада Криму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА