12:12 12.03.2015

Держприкордонслужба, СБУ та правоохоронці працюють над запровадженням електронної пропускної системи на Донбасі

1 хв читати
Держприкордонслужба, СБУ та правоохоронці працюють над запровадженням електронної пропускної системи на Донбасі

Державна прикордонна служба, МВС і Служба безпеки України створюють єдину електронну базу осіб, яким видані пропуски для перетину лінії зіткнення на Донбасі.

"На цьому тижні, відповідно до завдань президента і рішення РНБО, Держприкордонслужба спільно з МВС, СБУ та іншими правоохоронними органами розпочала заходи щодо вдосконалення роботи контрольних пунктів в'їзду-виїзду", - розповів на брифінгу в четвер у Києві прес-секретар Держприкордонслужби України Олег Слободян.

Зокрема, за його словами, йдеться про організацію служби прикордонних загонів на блокпостах першої лінії кордону, а також про запровадження електронної пропускної системи.

"Спільно з СБУ створюється єдина електронна інформаційна база осіб, яким видані перепустки", - пояснив прес-секретар прикордонного відомства.

За словами О. Слободяна, це надасть можливість значно спростити процедуру контролю, автоматизувати цей процес і зробити його більш комфортним для громадян.

"Що стосується видачі перепусток, то це питання перебуває в компетенції СБУ і МВС. Однак, ця система відпрацьовується і Держприкордонслужба надає максимальне сприяння відомствам для відпрацювання та спрощення системи видачі перепусток", - сказав він.

"Наразі близько 100 тис. пропусків вже видано", - додав О. Слободян.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА