09:44 02.03.2015

Суд 2 березня розгляне адміністративну справу стосовно депутата ВР Гончаренка, йому загрожує арешт - адвокат

1 хв читати
Суд 2 березня розгляне адміністративну справу стосовно депутата ВР Гончаренка, йому загрожує арешт - адвокат

Правоохоронні органи мають намір притягнути до адміністративної відповідальності українського депутата Олексія Гончаренка у справі про непокору поліції, повідомляє його адвокат.

"Завтра (в понеділок, 2 березня - ІФ) буде суд, адміністративна справа залишилася",- сказав "Інтерфаксу" адвокат Марк Фейгін.

Він зазначив, що справу розглядатиме Тверський суд о 15:00. "Це все фарс, він же делегат ПАРЄ, яка може бути тут адміністративна справа? Ми домагатимемося її закриття",- повідомив М.Фейгін.

Захисник наголосив, що нині О.Гончаренко та його адвокати перебувають на території посольства України в Москві. "Завтра (в понеділок - ІФ) він сам прийде до суду",- сказав М.Фейгін.

Стаття 19.3 Кодексу РФ про адміністративні порушення (непокора поліції) передбачає покарання у вигляді штрафу або арешту до 15 діб.

М.Фейгін також поінформував, що О.Гончаренко відмовився свідчити російським слідчим у справі про трагічні події в Одесі в травні минулого року.

"Він свідчень не давав",- сказав адвокат.

Адвокат наголосив, що у російських правоохоронних органів не було підстав ні для затримання, ні для допиту О.Гончаренка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА