13:18 11.02.2015

Бойовики майже безперервно обстрілюють Попасну, загинув один мирний житель і поранені троє - голова Луганської обладміністрації

1 хв читати
Бойовики майже безперервно обстрілюють Попасну, загинув один мирний житель і поранені троє - голова Луганської обладміністрації

За добу бойовики 43 рази обстріляли Луганську область, м. Попасна загинув один мирний житель і троє поранені, заявив голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

"Практично не припиняється обстріл Попасної. Бойовики періодично здійснюють спроби увірватися в місто, житлові квартали постійно обстрілюють з артилерії і "Градів". Сьогодні вранці в Попасній загинув один мирний житель і поранені троє", - цитує Г. Москаля прес-служба голови Луганської обладміністрації в середу.

За його словами, третина Попасної знеструмлена, 750 абонентів залишилися без газу, один з мікрорайонів вже 10 днів без води.

Водночас голова Луганської обладміністрації наголосив, що Попаснянська райдержадміністрація та інші державні структури (міліція, рятувальники, залізнична лікарня, Держказначейство) продовжують роботу. Щодня проводиться евакуація мирних жителів: наразі з 22 тис. жителів Попасної в місті залишилося близько 3 тис.

Від обстрілу бойовиків також постраждали смт Тошківка, Новотошківське, Станиця Луганська, Чорнухине та м. Щастя. У Тошківці реактивні снаряди зі системи "Град" вибухнули на вул. Спортивній та Східній, пошкоджено шість житлових будинків. Осколкових поранень дістав місцевий житель, якого госпіталізовано в Лисичанську.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Повідомлено про підозру столичному адвокату, який мав намір дати хабара у $200 тис. прокурору САП і детективу НАБУ

ВР має намір внести зміни до законодавства про зарахування до стажу держслужби час роботи у військових адміністраціях

Після ДТП за участю автомобіля поліції у Львові госпіталізовано 7 осіб

Прокуратура повідомила про підозру 73-річному хулігану, який напав на дівчину-волонтера в Києві

Короткочасні дощі та грози в четвер очікуються на північному сході України, в Одеській і західних областях

Україна розраховує на посилення співпраці в галузі ВПК з Туреччиною - Міноборони

Допризовникам і призовникам за кордоном буде надано відтермінування щодо взяття на облік до повернення в Україну або до кінця воєнного стану

Греція видала 100 дозволів на нерегулярні автобусні перевезення для України

У Рені після відвідування кафе отруїлися 8 дітей, призначено експертизи

Міненерго повідомило про низку надзвичайних ситуацій на шахтах України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА