10:31 29.01.2015

Російські військові спалюють тіла своїх солдатів у спецкрематоріях - Наливайченко

1 хв читати
Російські військові спалюють тіла своїх солдатів у спецкрематоріях - Наливайченко

Для приховання фактів участі російських військових у бойових діях на стороні бойовиків так званих "ДНР" і "ЛНР" російські військові спалюють тіла загиблих у пересувних крематоріях, про це в ефірі "5 каналу" заявив голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

"З 20 по 23 січня цього року за вказівкою Генерального штабу ЗС РФ на тимчасово підконтрольну терористичним угрупованням територію було введено 7 мобільних пересувних крематоріїв, змонтованих на шасі автомобілів КАМАЗ", - зазначає глава відомства.

За словами В.Наливайченка, кожна з цих "смертельних печей" спалює за добу мінімум 8-10 тіл, а їх роботу координують безпосередньо військові розвідники Росії.

"Ці "спецкамази" наприкінці 2014 р. були зафіксовані в Ростовській області поблизу державного кордону України", - наголосив глава СБУ.

Він також додав, що "на Донбасі діє злочинна суміш російських спеців і місцевого криміналітету, які спрацювалися впродовж багатьох років з колишніми правоохоронцями".

"Тактика росіян відома - вони виставляють у перші ряди криміналітет, а самі ховаються за їхніми спинами. Російські фахівці вербують, навчають вбивати і висаджувати в повітря, переодягають, дають зброю, режисують провокації і вкидають злочинні групи в мирні міста", - інформує В.Наливайченко.

Глава спецслужби також нагадав, що на сьогодні вже створено повну базу терористів із даними для встановлення особи, фото і звинуваченнями.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

В одному з районів Полтавської області в результаті атаки дронів пошкоджено енергетичну інфраструктуру

На Харківщині з-під обстрілів евакуйовано понад 9 тис. 900 осіб - Синєгубов

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів п'ятеро людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали та сільгосппідприємства

Окупанти за добу завдали понад 450 ударів по Запорізькій області, використовували артилерію і БПЛА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА