12:13 24.01.2015

Бойовики обстріляли два блокпости в околицях Маріуполя, село Виноградне знеструмлене

1 хв читати
Бойовики обстріляли два блокпости в околицях Маріуполя, село Виноградне знеструмлене

Бойовики, крім обстрілів Маріуполя, внаслідок яких загинули щонайменше 10 осіб, також обстріляли два блокпости - у селі Виноградне і при виїзді з Маріуполя в Новоазовському напрямку.

"Під обстріл потрапили блокпости: один у селі Виноградне, інший - при виїзді з міста в Новоазовському напрямку", - повідомляє прес-служба Маріупольського міськуправління ГУМВС України в Донецькій області.

У прес-службі також наводять дані про ранковий обстріл Маріуполя: "За попередньою інформацією, внаслідок артобстрілу дістали поранень багато місцевих жителів на вулиці Київській. Снаряди потрапили в місця масового скупчення людей, а саме в магазини та ринки. Відомо про 10 загиблих на місці події. Переважно громадяни в момент попадання снарядів перебували на вулиці".

З постраждалими працює служба швидкої допомоги.

Як повідомляє місцевий сайт 0629.com.ua, бойовики випустили снаряди по блокпосту, розташованому в селі Виноградне. Місцеві жителі повідомляють, що з блокпоста виїхали машини швидкої допомоги. У сільраді зазначили, що інформація про потерпілих уточнюється, і додали, що внаслідок обстрілу пошкоджено лінії електропередач, тому село знеструмлене. Снаряд також пошкодив газову станцію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА