13:44 23.01.2015

Відновлення роботи магазинів мережі "Амстор" імовірно розпочнеться за 2-3 тижні - "Смарт-Холдинг"

2 хв читати
Відновлення роботи магазинів мережі "Амстор" імовірно розпочнеться за 2-3 тижні - "Смарт-Холдинг"

Робочий персонал магазинів мережі "Амстор" у Запоріжжі та Маріуполі 22 січня вийшов на робочі місця, відбувається підготовка до відкриття магазинів, йдеться в повідомленні "Смарт-Холдингу" в п'ятницю.

У компанії додали, що нині триває робота з відновлення зруйнованої IТ-інфраструктури магазинів, відновлення зв'язків із постачальниками та орендарями.

"Тепер ця робота може піти набагато швидше. Передбачається, що магазини буде відкрито протягом найближчих двох-трьох тижнів", - повідомили в холдингу.

У повідомленні також зазначено, що разом зі співробітниками до низки магазинів прибули агресивно налаштовані люди, які поводилися зухвало та намагалися спровокувати конфлікт. У "Смарт-Холдингу" стверджують, що це люди екс-менеджменту мережі.

Як повідомлялося, 31 грудня 2014 року відбулося захоплення 13 торговельних центрів "Амстор" у Запоріжжі, Маріуполі та Києві невідомими озброєними людьми, пізніше було заблоковано роботу всіх 20 магазинів "Амстор" поза зоною проведення АТО.

Сторони конфлікту в особі ПІГ "Смарт-Холдинг" і братів Вагоровських звинуватили одна одну у блокуванні роботи мережі.

"Смарт-Холдинг" звинуватив В.Вагоровського у вчиненні низки протиправних дій із метою особистого збагачення, в тому що, будучи керівним партнером ГК "Амстор", він вивів із мережі велику суму грошей.

У контрольованому В.Вагоровським "Амсторі" стверджували, що метою бізнесмена Володимира Новинського є банкрутство компанії, припинення виплат за зобов'язаннями банків-кредиторів і постачальників.

Компанія "Гелабран Реал Істейт" - міноритарний акціонер, що стояв у витоків створення групи компаній "Амстор", у конфлікті підтримав головного акціонера групи - "Смарт-Холдинг".

Як повідомляли в "Смарт-Холдингу", він контролює 70% акцій групи компаній "Амстор", Володимир Вагоровський і "Гелабран Реал Істейт" - по 15%.

Станом на 15 січня 2015 року, згідно з даними Єдиного державного реєстру юросіб та фізосіб-підприємців України, учасниками ТОВ "Амстор" були Klinsa Consulting Ltd, 31,79%, Klioril Consulting Ltd, 26,93%, Pegoline Holding Ltd, 12,9%, (усі - Лімасол, Кіпр), а також ТОВ "Компанія з управління активами "Дельта", 16,95% (Дніпропетровськ), ТОВ "Фінтехнології" 11,43% (Кривий Ріг Дніпропетровської обл.).

Згідно з даними Єдиного реєстру юросіб і фізосіб-підприємців на 15 січня 2015 року, учасниками ТОВ "ТД "Амстор" були ТОВ "Смарт-Мерітайм Груп" (34,985%, Київ) і ТОВ "Консалтинг-Гамма" (33,485%, Кривій Ріг Дніпропетровської обл.), а також ТОВ "Денкорд АГ" (31,53%, Київ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА