15:37 19.01.2015

Держлікслужба просить громадські аптечні організації підключитися до контролю якості ліків в умовах мораторію на перевірки

1 хв читати
Держлікслужба просить громадські аптечні організації підключитися до контролю якості ліків в умовах мораторію на перевірки

Державна служба з лікарських засобів просить громадські аптечні організації включитися в процес контролю продукції в аптечних мережах для запобігання потраплянню на ринок лікарських засобів неналежної якості та провести роз'яснювальну роботу серед суб'єктів ринку, які є членами їх асоціацій.

Як повідомляється на сайті відомства, цю тему обговорювали на нараді з керівниками провідних громадських аптечних асоціацій 16 січня.

Необхідність залучення громадських організацій до роботи в Держлікслужбі пояснюють обмеженням на січень-червень 2015 року перевірок якості лікзасобів у місцях їх реалізації у зв'язку з ухваленням закону, що обмежує проведення перевірок від 28 грудня 2014 року.

Держлікслужба і галузеві асоціації планують провести низку нарад та поінформувати суб'єктів ринку та їх уповноважених осіб, які відповідають за якість продукції в аптечних закладах, як діяти і оперативно реагувати у разі виявлення субстандартної продукції, щоб запобігти потраплянню таких лікарських засобів до споживача.

Як повідомлялося, мораторій на перевірки діяльності всіх суб'єктів підприємницької діяльності, крім перевірок, проведених Держфінінспекцією та Державною фіскальною службою, продовжено ще на шість місяців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Білопільська громада залишилася без електропостачання - Сумська ОВА

Війська РФ за минулий день здійснили 31 обстріл 11 громад Сумської області, поранено трьох людей, із них двоє - діти

Хамас прийняв пропозицію про припинення вогню, але Ізраїль заявив, що вона неприйнятна

Нідерланди планують постачання F-16 Україні з осені

Макрон вітає "зобов'язання" Китаю "утримуватися від продажу будь-якої зброї" Москві

Пентагон засудив "безвідповідальну риторику" Росії

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА