17:35 15.12.2014

Семенченко: У затриманих добровольцями фурах благодійного фонду Ахметова "нормальна солдатська їжа"

2 хв читати
Семенченко: У затриманих добровольцями фурах благодійного фонду Ахметова "нормальна солдатська їжа"

Народний депутат Семен Семенченко (фракція "Об'єднання "Самопоміч", командир батальйону "Донбас") прибув до району Великоновосілки (Донецька обл.), де бійці добровольчих батальйонів затримали понад 20 вантажівок із гуманітарною допомогою від Фонду Ріната Ахметова для жителів непідконтрольних владі України територій.

"Прибули на місце блокування "гуманітарних вантажів" фонду Ахметова поблизу Великоновосілок. Понад 20 фур. Нормальна солдатська іжи: макарони, олейна, печиво. З "дитячого харчування" машина з фасованою манною кашею", - написав С. Семенченко в своєму Factbook.

Також він передав слова бійців полку "Дніпро", які стверджують, що були затримані машини з термобілизною і камуфляжем. "Бійці Дніпра сповнені рішучості не годувати терористів доки вони не відпустять військовополонених. Поїхали далі, на "кордон", - резюмував народний депутат.

Водночас директор з комунікацій групи СКМ Наталя Ємченко написала на своїй сторінці у Facebook: "В колоні штабу "Допоможемо" немає термобілизни і камуфляжу. Немає і не було. Прошу опублікувати фотографії і номери машин, в яких нібито бійці бачили камуфляж. Фотографії кожної з наших 22 машин у нас є, і у них немає камуфляжу".

Раніше в понеділок координатор гуманітарного штабу при фонді Римма Філь заявила, що бійці добровольчого батальйону "Дніпро-1" відмовляються пропускати 22 вантажних автомобіля з гуманітарною допомогою фонду Ріната Ахметова в Донецьк. Вона повідомила, що представники фонду Р. Ахметова у понеділок вранці доправили на блокпост всі необхідні документи, яких від них вимагав батальйон "Дніпро-1".

Вона зазначила, що гуманітарна допомога Фонду надається пенсіонерам віком від 60 років, інвалідам, а також дітям віком до 2 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА