18:27 27.11.2014

Президент ПА ОБСЄ очікує якнайшвидшого призначення нової делегації ВР в організації - заява

2 хв читати

Президент Парламентської асамблеї ОБСЄ Ілкка Канерва (Ilkka Kanerva) виступив із заявою, в якій привітав обраного спікером українського парламенту Володимира Гройсмана та заявив, що очікує якнайшвидшого формування нової української делегації в Парламентській асамблеї.

"Сьогодні новообрані депутати української Верховної Ради зібралися вперше після історичного голосування минулого місяця. Я вітаю Володимира Гройсмана з його обранням на посаду спікера та з нетерпінням очікую, щоб розпочати співпрацю. Я також чекаю на якнайшвидше призначення нової делегації ВР у Парламентській асамблеї ОБСЄ", - йдеться в заяві І.Канерви, оприлюдненій у четвер.

Президент ПА ОБСЄ також наголосив, що члени парламенту мають тепер працювати разом для вирішення нагальних проблем, що стоять перед країною, та прийняти необхідні реформи для подальшої боротьби з корупцією та зміцнення демократії.

Окрім цього, І.Канерва зазначив, що знає, "що нова ВР глибоко стурбована ситуацією на сході та вирішуватиме ці питання, беручи до уваги благополуччя всіх українців". Також він з нетерпінням очікує того моменту, коли місця в українському парламенті, відведені для представників східних регіонів та Криму, де громадяни не змогли проголосувати, зможуть бути заповнені, і ці народні обранці зможуть "зробити свій внесок у національний діалог".

Окремо президент ПА ОБСЄ скористався можливістю, щоб засудити напад на спостерігачів ОБСЄ на сході України, що стався 26 листопада.

Він закликав усі сторони конфлікту гарантувати безпеку та свободу пересування спостерігачів, а також висловив переконання, що відповідальні за напад понесуть покарання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА