11:09 29.09.2014

Унаслідок вибуху пошкоджена стрілка колії залізничної станції Одеса-Пересип

2 хв читати
Унаслідок вибуху пошкоджена стрілка колії залізничної станції Одеса-Пересип

Одна із залізничних стрілок на колії станції Одеса-Пересип у ніч на понеділок, 29 вересня, була пошкоджена вибухом, повідомила прес-служба УМВС на Одеській залізниці (ОЗ).

"Інформація про подію надійшла до міліції в понеділок уранці. Внаслідок пошкодження неосновної колії рух не припинявся, ніхто не постраждав. Нині на місці працює слідчо-оперативна група", - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, повідомлення до чергової частини лінійного відділу на станції Одеса-Головна надійшло о 3:53 від працівника воєнізованої охорони ОЗ, який почув схожий на вибух звук, що пролунав на місці пролягання однієї з неосновних колій станції Одеса-Пересип. Під час огляду залізничної колії він виявив пошкодження стрілочного переводу №21 унаслідок спрацювання невідомого вибухового пристрою.

Нині працівники ОЗ екстрено відновлюють стрілочний перевід. Завершити відновні роботи планується до 20:00 понеділка.

"Під час огляду місця події комісія залізниці виявила пошкодження стрілочного переводу в зоні рамних рейок та його електроприводу. Внаслідок вибуху утворилася воронка діаметром близько 3,5 м і завглибшки 1,2 м. Фрагменти деталей вузлів стрілочного переводу були розкидані в радіусі 100 м. Зокрема, пошкоджені дві рамні рейки, гостряки, комплект стрілочних тяг, п'ять залізобетонних брусів, стрілочна гарнітура, електропривід", - йдеться в повідомленні ОЗ.

У результаті на суміжній головній парній колії швидкість руху потягів обмежено до 25 км/год. Затримок руху потягів немає. Збитки оцінюються більш ніж у 80 тис. грн.

Одеська залізниця пролягає територією шести областей: Одеської, Миколаївської, Херсонської, Черкаської, Кіровоградської та Вінницької. У регіоні, де працює ОЗ, розташовані великі морські та річкові порти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НАБУ повідомило про підозри у схемі заволодіння 16 млн грн на закупівлях для МВС

Капітан судна українець Салига потрапив під санкції США через постачання озброєння хуситам

Під час надзвичайних ситуацій власників генераторів через шум не штрафують - МОЗ

ЄС створює Аудиторську раду для контролю Ukraine Facility

За підготовку законопроєкту про перехідне правосуддя на деокупованих територіях відповідає Мін'юст, що передбачено стратегією реінтеграції населення ДОТ - Верещук

Кількість постраждалих від ракетного удару по Полтавському району зросла до 16 людей

Покровський напрямок залишається найбільш напруженим протягом доби - Генштаб ЗСУ

Зеленський про Саміт миру: Це успіх України, але темп ми збавляти не будемо, мир - це завжди шлях

Зеленський про удар по Полтавщині: Нам життєво необхідно посилювати захист неба сучасними системами ППО та авіацією

Україна та Вірменія провели політичні консультації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА