14:32 27.04.2014

У Слов'янську захоплених міжнародних інспекторів показали пресі

1 хв читати

У Слов'янську Донецької області наразі відбувається прес-конференція, в якій беруть участь члени захопленої раніше групи міжнародних військових спостерігачів.

Як видно на фото, розміщених у Twitter в залі, де проходить прес-конференція, вони сидять за довгим столом, за ними стоїть лідер "Народного ополчення Слов'янська" В'ячеслав Пономарьов.

Як передають присутні на прес-конференції журналісти в Twitter, один із заручників заявив, що вони не є полоненими, а "гостями мера Пономарьова". Водночас він зазначив, що не знає, коли його і колег відпустять і на яких умовах.

У Твіттері також пишуть, що спостерігачі вийшли на прес-конференцію, щоб їх побачили члени їхніх сімей.

Як повідомлялося, 25 квітня на в'їзді до Слов'янська група невідомих захопила автобус, в якому перебувала інспекційна група, що працює в Україні згідно з рішенням ОБСЄ за Віденським документом-2011 про заходи зміцнення довіри та безпеки, і відконвоювала його до міста. До складу групи з восьми осіб увійшли чотири представники ФРН і по одному зі Швеції, Польщі, Данії та Чехії.

Лідер "Народного ополчення Слов'янська" В'ячеслав Пономарьов назвав захоплених "військовополоненими" і заявив, що готовий обміняти полонених на свого заступника Ігоря Перепечаєнка, що зник після повернення з Москви, а також "інших товаришів".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА