12:09 21.01.2014

Прибічники влади знову мітингують біля ВР, цього разу - проти "державного перевороту"

1 хв читати

Прибічники Партії регіонів знову повернулися до Маріїнського парку в Києві для проведення свого заходу.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", близько тисячі учасників заходу перебувають уже в самому Маріїнському парку за кордоном із металевих щитів і шеренгою правоохоронців. Вони входять і виходять на обгороджену територію, де триває акція.

Найщільніше мітингувальники зосереджені на пл. Конституції біля будівлі Верховної Ради України.

На території парку встановлено щонайменше 15 армійських наметів. Біля будівлі парламенту стоїть сцена, на якій виступають прибічники нинішньої влади.

Поруч розпочали роботу польові кухні. Люди гріються біля бочок із вогнищами. На віддалі стоять біотуалети.

Як розповів агентству "Інтерфакс-Україна" комендант наметового містечка Олександр Зінченко, акцію протесту розпочали у зв'язку зі спробою "державного перевороту", яку, на його думку, здійснюють наразі учасники акції протесту на майдані Незалежності.

Комендант повідомив, що до Києва для участі в акції протесту на підтримку влади планується привезти з регіонів до 10 тис. мітингувальників.

За словами О.Зінченка, акція триватиме доти, доки не припиниться силове протистояння між правоохоронцями та противниками діючої влади на вул. Грушевського.

Як повідомлялося, прихильники влади мітингували біля Верховної Ради минулого тижня. Акція розпочалася 13 січня і завершилася 17 січня, коли президент України Віктор Янукович підписав закон про держбюджет на 2014 рік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА