09:24 10.12.2013

Власенко стверджує, що під час штурму офісу "Батьківщини" все навколо заблокував "Беркут", і цьому є докази

2 хв читати
Власенко стверджує, що під час штурму офісу "Батьківщини" все навколо заблокував "Беркут", і цьому є докази

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що про напад на офіс партії "Батьківщина" на вул. Турівській, 13 у Києві буде поінформовано міжнародну громадськість і представників іноземних посольств, акредитованих в Україні.

"Ми офіційно звернемося до міжнародних спостерігачів, представників іноземних посольств, щоб вони розуміли, з ким вони пропонують нам проводити переговори. Це бандити; те, що відбувається - це звичайний бандитизм", - сказав С.Власенко журналістам у понеділок увечері.

На думку захисника екс-прем'єра, "те, що відбувалося, - все відбувалося за командою". "Це цілком очевидно. Периметр заблокували співробітники "Беркута", і, як кажуть очевидці, віддавалися команди через рації не пропускати депутатів", - пояснив він.

С.Власенко також повідомив, що є фотографії, на яких зафіксовано, як бійці спецпідрозділу "Беркут" блокують будівлю на вул. Турівській, 13. "Там добре видно табличку з номером (будинку - ІФ), а вони (керівництво МВС - ІФ) розповідають, що вони приїхали на Турівську, 19б".

С.Власенко також розповів, що під час нападу на офіс "Батьківщини" було вкрадено й речі народних депутатів.

Як повідомлялося, раніше в партії "Батьківщина" заявили, що міліція разом зі спецпідрозділом "Беркут" штурмує їхній офіс у Києві на вул. Турівській, 13. Згодом у партії розповіли, що штурм офісу здійснювали невідомі: "Вони не залишили своїх координат". При цьому було вкрадено все обладнання із серверного центру й навіть флешки з кабінетів.

Управління зв'язків із громадськістю МВС України, у свою чергу, повідомило, що обшук у будівлі на вул. Турівській, 19б у Києві проведено за санкцією суду в рамках розслідування кримінальної справи, відкритої за двома статтями Криінального кодексу України, які передбачають відповідальність за шахрайство і зловживання службовим становищем. "Під час обшуку вилучено комп'ютерну техніку й документи підприємства, що мають доказове значення в кримінальному провадженні", - наголосили в міліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок ворожих ударів по Харкову одна людина загинула, дев’ятеро постраждали - Синєгубов

Примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку до країни, яка воює, не буде - Стефанішина

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

Телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними виконують важливу функцію з надання об'єктивної інформації росіянам - Шмигаль у відповідь на петицію

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

Реконструкція нежитлових об'єктів поруч із ТРЦ Ocean Mall не стосуватиметься будівлі з "літаючою тарілкою" - Мінвідновлення

Зеленський і Столтенберг відвідали Національний університет оборони

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА