14:18 01.12.2013

Група молодих людей із використанням трактора штурмують огорожу на Банковій, де розташована адміністрація президента

1 хв читати
Група молодих людей із використанням трактора штурмують огорожу на Банковій, де розташована адміністрація президента

Група молодих людей в пов'язках на обличчях намагається штурмувати огорожу на вул. Банковій, де розташована Адміністрація президента України, повідомляє "Громадське ТБ".

За словами кореспондента інтернет-телеканалу, вони використовують колісний трактор комунальних служб. У районі огородження, яке охороняє "Беркут", видно дим.

Трактор зупинили, проте міліція не переходить до активних дій, щоб розігнати протестувальників. "Беркут" стоїть за огорожею в чотири ряди, за ними два ряди автобусів. У мегафон міліція закликає присутніх припинити провокаційні дії.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", частина мітингувальників, серед яких лідер гурту "Тартак" Сашко Положинський перегородили їм шлях і закликали не робити провокацій.

Шлях до Адміністрації президента перегороджують кілька кордонів міліції в спецобмундировуванні. Далі стоять міліцейські мікроавтобуси, які перекривають Банкову поперек дороги.

За словами очевидців, під час цих подій міліція застосовувала сльозогінний газ.

Штурм поки що припинили, молоді люди в масках кричать "Революція".

За інформацією прес-служби МВС, під час спроб прорватися до Адміністрації президента постраждали двоє співробітників міліції. За попередньою інформацією, невідомі люди намагалися пошкодити турнікети і прорватися до будівлі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА