16:06 26.11.2013

Прокуратура Криму розбирається в недбалості працівників Сімферопольського СІЗО, що допустили втечу заарештованого

1 хв читати
Прокуратура Криму розбирається в недбалості працівників Сімферопольського СІЗО, що допустили втечу заарештованого

Слідче управління прокуратури Криму розпочало кримінальне провадження за фактом службової недбалості з боку службовців Сімферопольського слідчого ізолятора, з якого в понеділок здійснив утечу слідчо-арештований.

Як повідомляє у вівторок прес-служба прокуратури автономії, слідчі з'ясовують, чи є провина службовців СІЗО у втечі арештанта.

Дані про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

"Під час слідства вивчатиметься додержання працівниками слідчого ізолятора режиму тримання заарештованих в установі, і за його результатами буде вирішено питання про вину конкретних посадовців СІЗО", - зазначили в прес-службі.

Як повідомлялося, кримські правоохоронці розшукують 26-річного зловмисника, який 25 листопада втік із Сімферопольського слідчого ізолятора.

За інформацією сектора зв'язків із громадськістю Головного управління МВС України в Криму, повідомлення про втечу надійшло до міліції від співробітників пенітенціарної служби, що забезпечують тримання заарештованих в умовах слідчого ізолятора.

"26-річний чоловік, що здійснив втечу, обвинувачуваний у вчиненні низки злочинів, був заарештований і перебував у СІЗО на підставі рішення суду, що обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - розповіли в СЗГ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА