12:14 23.09.2013

Азаров хоче обговорити на переговорах із російською владою гіпотетичні наслідки підписання угоди про асоціацію Україна-ЄС

1 хв читати

Прем'єр-міністр України Микола Азаров закликає російську владу за столом переговорів обговорити можливі наслідки підписання Україною угоди про асоціацію з Європейським Союзом і створення зони вільної торгівлі.

"Ми з розумінням ставимося до можливих якихось наслідків, я їх називаю гіпотетичними наслідками, але давайте сядемо в такому разі за стіл переговорів, оголосимо свої позиції та за кожною позицією пройдемо і встановимо істину", - сказав М.Азаров в інтерв'ю російському телеканалу "Россия 24".

Прем'єр вважає неправильним нав'язувати Україні тільки один вектор інтеграції - або в Митний союз, або в ЄС.

"Усі ці розмови про те, що потрібно визначитися, - або ви туди, або туди, під собою нічого не мають, окрім неправильних ідеологічних посилань. Це все мені нагадує таке відоме гасло - "хто не з нами, той проти нас". Ми хочемо бути з вами, ми хочемо бути і з іншими", - сказав М.Азаров.

Він наголосив, що минув той час, коли СРСР відгородився від усього світу, внаслідок чого населення прагнуло купувати все закордонне і відмовлялося від вітчизняного.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА