13:27 22.07.2013

Апеляційний суд підтвердив законність закриття справи проти Кузьміна і суддів, які ініціювали арешт Луценка

1 хв читати

Апеляційний суд Київської області залишив у силі рішення Києво-Святошинського райсуду області, згідно з яким було визнано законною постанову слідчого генеральної прокуратури, який закрив провадження щодо першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна і суддів, дії яких провели до арешту екс-глави МВС Юрія Луценка.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", відповідне рішення у понеділок оприлюднила колегія суддів Апеляційного суду Київської області.

Таким чином, згідно з рішенням суду, апеляційну скаргу Ю.Луценка та його адвокатів на рішення Києво-Святошинського райсуду Київської області залишено без задоволення.

Раніше Києво-Святошинський райсуд Київської області відмовив у задоволенні скарги Ю.Луценка на незаконність ухвалення слідчим Генпрокуратури постанови про закриття кримінального провадження щодо Р.Кузьміна, а також суддів Печерського райсуду Києва та Апеляційного суду, дії яких призвели до арешту екс-глави МВС.

Європейський суд з прав людини визнав, що утримання під вартою Ю.Луценка суперечило положенням Конвенції про права людини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА