14:47 18.05.2013

У центрі Києва побилися громадяни. Міліція з'ясовує, хто саме

2 хв читати
У центрі Києва побилися громадяни. Міліція з'ясовує, хто саме

Сутичка сталася між опозиціонерами та їхніми противниками біля входу до готелю "Інтерконтиненталь" на Михайлівській площі.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", міліція втрутилася в ситуацію через 10 хвилин. Згодом супротивників розвели.

Сутичка розпочалася з того, що група молодих людей спортивної статури, які прийшли з боку Європейської площі, почали обзивати опозиціонерів.

Поблизу місця сутички стоїть БРДМ. Екіпаж машини затримали й доставили до управління міліції. На запитання кореспондента агентства до члена екіпажу про приналежність бойової машини, він відповів, що нічого про це не знає. "Я просто сидів у цьому танку. Я нічого не знаю, кому належить - не знаю", - сказав він.

У столичному главку міліції повідомили агентству "Інтерфакс-Україна", що бійка була, але поки що не зрозуміло, хто був її учасниками.

"Билися дві групи громадян. Міліція зупинила конфліктну ситуацію. Наразі з'ясовуються обставини інциденту", - сказали в міліції.

Тим часом інтернет-видання "Українська правда" повідомляє, що в Києві на вул. Велика Житомирська сталася бійка між представниками партії "Свобода" та прихильниками Партії регіонів.

"На вулиці стояв БТР, і свободівці вимагали його прибрати. Міліція не реагувала доти, доки не прийшли хлопці у спортивній формі з мітингу Партії регіонів і не почали битися. Під час бійки сторони використовували пляшки з водою та сльозогінний газ. Міліція довго не втручалася в бійку, а стояла і спостерігала. Потім до міліціонерів підбіг їхній колега і з матом вимагав припинити протистояння", - пише видання.

Водночас на вулицю зі двору вийшли співробітники "Беркута". Наразі вулиця оточена двома кордонами "Беркута".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА