11:25 30.04.2013

Суд дав санкцію на арешт екс-мера Сак

2 хв читати

Суд дав санкцію на арешт колишнього міського голови міста Саки Олега Клюя, якого підозрюють у вимаганні хабара в розмірі $30 тис. та отриманні його частини.

"Затриманому меру курортного міста в західному Криму Центральний районний суд міста Сімферополя обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 2,6 млн грн. У кримінальному провадженні триває розслідування", - повідомляє у вівторок прес-служба прокуратури Криму.

У наглядовому відомстві нагадали, що колишньому міському голові прокуратура автономії повідомила про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара). За посередництва інших осіб він вимагав у підприємця $30 тис. за надання в оренду приміщень і отримав майже половину від цієї суми - $13,5 тис.

Як повідомлялося, 27 квітня кримські правоохоронці заарештували під час отримання $30 тис. хабара екс-мера курортного міста в Західному Криму, який вимагав гроші за надання в оренду приміщень.

Як повідомило агентству джерело в правоохоронних органах автономії, затриманим є екс-мер Сак Олег Клюй, якого 24 квітня на позачерговій сесії депутати Сакської міської ради відправили у відставку у зв'язку з поданою ним заявою з проханням звільнити з посади "за станом здоров'я".

При цьому, за інформацією прес-служби Кримської республіканської організації Партії регіонів, 18 квітня рада Сакської міської організації Партії регіонів виключила О.Клюя з лав партії за порушення Статуту партії, невиконання рішень партійної організації, дестабілізацію роботи депутатського корпусу та невиконання рішень фракції ПР у міській раді. Крім того, рада Сакської партійної організації висловила О.Клюю недовіру як міському голові, обраному від Партії регіонів, та ініціювала у Сакській міськраді ухвалення рішення про дострокове припинення його повноважень як міського голови.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА