15:05 24.04.2013

На ТВі почалися звільнення - журналіст

2 хв читати
На ТВі почалися звільнення - журналіст

На телеканалі ТВі почали звільняти співробітників, повідомив журналіст Павло Шеремет.

"Дочекався - мене звільняють з каналу ТВі руками колишнього нібито чесного журналіста (новопризначений гендиректор Артем Шевченко - ІФ) Шевченка. Просять прийти і забрати сповіщення в кадри", - написав він у Twitter.

П.Шеремет додав, що його також повідомили про припинення виходу в ефір його програми на каналі ТВі. "Я ж громадянин іншої країни і не можу говорити про політику", - написав журналіст.

Як повідомлялося, 23 квітня прес-служба ТВі повідомила, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. Новим інвестором каналу став відомий американський бізнесмен Олександр Альтман, який вважає своїм пріоритетним завданням зберегти телеканал як один з об'єктивних джерел інформації в Україні.

Цього ж дня ввечері на сайті держпідприємства "Інформаційно-ресурсний центр" з'явилася інформація, що А.Шевченка зараховано до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців як керівника ТОВ "ТРК "ТелеРадіоСвіт (Київ), яке здійснює супутникове мовлення (телебачення) під логотипом "ТВі", проте вже в середу, 24 квітня, до цього реєстру знову було внесено прізвище Н.Катеринчук.

Власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення телеканалу і про те, що він не підписував жодних паперів про продаж телеканалу, і що документи підроблені.

Відсторонена генеральний директор ТВі М.Катеринчук звернулася до міліції із заявою про рейдерське захоплення телеканалу. Крім того, вона заявила, що у зв'язку з рейдерським захопленням телеканалу у вівторок жодні передачі в ефірі ТВі виходити не будуть.

Після цього київська міліція повідомила, що події, пов'язані з конфліктною ситуацією на телеканалі ТВі, внесені до Єдиного реєстру судових розслідувань за статтею "Самоправство".

Колектив каналу ТВі 23 квітня оголосив страйк до вирішення конфлікту між власниками телеканалу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА