11:40 14.01.2013

У Запоріжжі відбувся марш на підтримку сім'ї Павличенків

2 хв читати

У Запоріжжі понад півтисячі уболівальників футбольного клубу "Металург" пройшли маршем протесту проти судового свавілля української феміди, яка "повісила" на сім'ю столичних уболівальників - батька та сина Павличенків – убивство судді.

Як повідомляє кореспондент агентства, в неділю ввечері центральним проспектом Запоріжжя - від площі ім. Поляка до площі Фестивальної – пройшла колона футбольних уболівальників спортивного клубу "Металург" із гаслами: "Свободу чесним, свободу Павличенкам", "Саджайте злочинців, а не українців", "Один за всіх і всі за одного".

Як повідомив агентству один з організаторів акції - член фан-клубу "Металург" Роман Акбаш, "футбольні уболівальники запорізького "Металурга" зібралися разом, щоб показати українській владі та суддям, що солідарність простих українців не дозволить посадити до в'язниці безневинних".

"Якщо українська система правосуддя не прийме справедливого рішення - практично, можна сказати, вона помре в наших очах. І тому у нас не залишиться іншого вибору, окрім як захищати свої права та свободи власними силами, будь-якими методами. Оскільки все одно законності у такому разі не буде" - заявив член фан-клубу "Металург" Роман Акбаш.

Також він заявив, що запоріжці неодноразово стикалися з несправедливістю в судах, серед яких справа "паламарів", яких обвинувачують у підриві християнського храму. Тому вимагають справедливості й для своїх київських товаришів - батька і сина Павличенків, суд над якими має відбутися в понеділок.

Марш протесту супроводжували посилені наряди міліції. Учасники акції зазначили, що правоохоронні органи не намагалися їм перешкоджати.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА