12:41 24.12.2012

Опозиція вимагає надати ефір в "Шустер Live" представнику "Батьківщини"

2 хв читати

Об'єднана опозиція "Батьківщина" вимагає від автора та ведучого програми "Шустер Live" на Першому національному телеканалі Савіка Шустера надати представнику опозиції право виступити в спеціальному форматі для "спростування завідомо неправдивої інформації".

"Уже не вперше різні представники влади у форматі "без опонентів" розповідають глядачам державного каналу цинічну брехню щодо опозиції та її лідера Юлії Тимошенко", - йдеться в заяві партії "Батьківщина".

"Не стала винятком і остання програма цього року, коли одіозний, скомпрометований перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін у режимі спецформату використовував ефірний час, щоб вилити чергову порцію бруду і зухвалої брехні на головного політичного опонента нинішньої влади", - наголошується в заяві.

У зв'язку з цим, ВО "Батьківщина" звернулося до С.Шустера і керівництва Першого національного телеканалу з проханням "надати представнику опозиції, якого визначить партія і особисто Ю.Тимошенко, ефірний час, аналогічний тому, який було представлено Р.Кузьміну, задля спростування неправдивої інформації, озвученої в програмі".

В ефірі "Шустер live" 21 грудня Р.Кузьмін заявив, що Генпрокуратура готова пред'явити звинувачення екс-прем'єру України Ю.Тимошенко у справі про вбивство депутата Євгена Щербаня, ґрунтуючись на показаннях свідків.

"Слідча група Генеральної прокуратури має достатньо доказів для того, щоб висунути звинувачення. Є кілька свідків, допитаних нашими слідчими, які прямо вказують на екс-прем'єра як на особу, причетну до цих злочинів, як на особу, яка замовила це вбивство і фінансувала його. Кілька свідків, допитаних у цій справі, прямо вказали на неї (Ю.Тимошенко) і екс-прем'єра України Лазаренка", - сказав він.

Р.Кузьмін наголосив: "Саме ці факти українська прокуратура перевіряє під час слідства і саме за цими фактами ми маємо намір пред'явити звинувачення екс-прем'єру".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під Вовчанськом ворожий дрон влучив у вантажівку, водій важко поранений - Синєгубов

Австралія виділяє Україні пакет у 100 млн доларів - міністр оборони Марлз

Сирський на зустрічі у форматі Рамштайн розповів про загострення ситуації на фронті та потреби України

Суд заарештував голову Броварської райадміністрації Майбоженка без права застави - Офіс генпрокурора

Голові Броварської райадміністрації Майбоженку, який скоїв ДТП із чотирма постраждалими, висунуто підозру

Найближчими днями в Україні трохи потеплішає, місцями пройдуть короткочасні дощі

Шмигаль ознайомився з процесом зведення фортифікацій на кордоні з Білоруссю у Волинській області

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА