15:20 28.11.2012

Новий пункт митного пропуску побудують у Криму на кордонi з Росiєю до 2014 р.

1 хв читати

В Українi в пунктi пропуску "Крим" на кордонi з РФ буде побудовано пасажирський комплекс, повiдомляє курортно-iнформацiйний центр Криму з посиланням на республiканський комiтет iз транспорту та зв'язку.

Рада Мiнiстрiв Автономної Республiки Крим уже затвердила проектно-кошторисну документацiю робочого проекту.

За даними курортно-iнформацiйного центру, пункт пропуску матиме пасажирський та автомобiльний термiнали. Контрольнi операцiї з пропуску пасажирiв i транспортних засобiв проводитимуть незалежно одна вiд одної, у двох напрямках руху. Також передбачено можливiсть виведення осiб та окремих транспортних засобiв з основного потоку для проведення спецiального прикордонного та митного контролю без створення перешкод.

Згiдно з проектом, пункт пропуску матиме два поверхи. На першому обладнають зали очiкування, паспортного та митного контролю, касовий зал, кiмнати вiдпочинку та iншi примiщення; на другому поверсi - адмiнiстративнi та службово-побутовi примiщення контрольних служб.

За повiдомленням республiканського комiтету з транспорту та зв'язку, робочий проект вартiстю 56,1 млн грн фiнансуватиметься за рахунок прибуткiв пiдприємства. Будiвництво розпочнеться у 2013 роцi. Його завершення планується до середини 2014 року. Пропускна спроможнiсть пункту становитиме 400 пасажирiв на годину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА