16:02 23.11.2012

Захисник Тимошенко вважає справу ЄЕСУ фарсом і не вбачає юридичного сенсу в її продовженні

1 хв читати
Захисник Тимошенко вважає справу ЄЕСУ фарсом і не вбачає юридичного сенсу в її продовженні

Захисник екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергій Власенко називає справу про зловживання корпорації "ЄЕСУ" політичним фарсом і вважає, що її має бути закрито.

"Усі ці так звані обвинувачення виникли в 2001 році, коли Юлія Володимирівна очолювала рух "Україна проти Кучми". Усі ці обвинувачення вже були предметом судового вивчення. Генеральна прокуратура закривала ці справи у зв'язку з відсутністю складу злочину в діях Юлії Тимошенко. І Верховний Суд своєю постановою від 11 листопада 2005 року підтвердив законність закриття цієї справи у зв'язку з відсутністю в діях Юлії Тимошенко складу злочину. Тому не існує ніякого юридичного сенсу продовжувати цей фарс", - сказав С.Власенко журналістам у Харкові в п'ятницю.

Він наголосив, що попри вимоги захисту суд не розглянув клопотання, поданого Ю.Тимошенко, про закриття кримінальної справи.

"Захист сьогодні вимагав укотре припинити цей політичний фарс і закрити цю абсолютно сфальсифіковану справу. Суддя вкотре не відреагував на будь-які клопотання захисту. Суддя вкотре зачитав те, що у нього було заготовлено наперед", - сказав С.Власенко.

Як повідомлялося, раніше суддя Костянтин Садовський оголосив перерву в судовому засіданні у справі ЄЕСУ до 18 грудня у зв'язку з відсутністю підсудної. Він також зазначив, що клопотання про закриття кримінальної справи буде розглянуто на відповідній стадії процесу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА