20:31 27.02.2024

"Сінево" заявляє про досягнення домовленості з ДБР

2 хв читати
"Сінево" заявляє про досягнення домовленості з ДБР

Компанія лабораторної діагностики "Сінево" зі шведської групи Medicover, яка вранці вівторка заявила про загрозу припинення роботи через накладений Державним бюро розслідувань (ДБР) арешт на будівлю головного офісу і центральної лабораторії, під вечір повідомляє про досягнення позитивної домовленості з ДБР.

"Сьогодні в ході плідного діалогу з представниками Державного бюро розслідувань (ДБР), ними було підкреслено, що будь-який цілеспрямований вплив на діяльність компанії "Сінево", зараз або в майбутньому, в ході роботи над кримінальним провадженням не був навмисним", - зазначила компанія у фейсбуці.

Вона додала, що представники ДБР заперечують будь-які наміри щодо блокування діяльності лабораторії, і запевнили у своїй підтримці та намірі сприяти швидкому вирішенню питання арешту будівлі компанії в правовому полі.

"Наразі спільною метою "Сінево" та ДБР є швидке розв'язання проблеми та скасування арешту будівлі в судовому порядку", - зазначила компанія, подякувавши ДБР за швидку та адекватну реакцію.

Раніше "Сінево" уточнювала, що кримінальне провадження, у межах якого накладено арешт ДБР на будівлю, триває за фактом нібито незаконного виведення з державної власності нерухомого майна в період із 2016-го до 2021 року.

"Водночас зазначене вище кримінальне провадження ДБР не має жодного стосунку ні до міжнародної групи Medicover, ні до належної їй будівлі, на яку накладено арешт. Адже міжнародна група Medicover, в особі свого учасника - кіпрської компанії "Лінкмікс Холдінгс Лімітед", придбала будівлю ще 2010 року у фізичних осіб", - стверджували в "Сінево".

Згідно зі звітом Medicover, у четвертому кварталі минулого року українська компанія наростила виручку в лабораторному сегменті на 34,9% до четвертого кварталу 2022 року - до EUR15,6 млн, а загалом за рік - 26,4%, до EUR61,2 млн.

У сегменті медичних послуг її виручка в четвертому кварталі збільшилася на 10,5% - до EUR2,1 млн, загалом за рік - на 19,4%, до EUR8,0 млн.

На українську компанію припадає близько 4% загального бізнесу групи.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

AstraZeneca вилучає з обігу вакцину проти COVID-19

В Україні не зафіксовано жодного випадку несприятливих наслідків після вакцинації проти COVID-19 - Кузін

Алгоритми ШІ можуть підвищити точність діагностики, але повноцінно замінити медика наразі не можуть - експерти

МОЗ підготувало всі нормативні акти для запуску роботи закону про медканабіс

Клініки ще семи європейських країн готуються приєднатися до програми міжнародного медичного партнерства

Фонд Порошенка купив кисневу барокамеру для лікування поранених і профінансував ремонт відділення

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА