16:30 03.05.2022

У 498 населених пунктах Київської області відновлено електропостачання, у 118 - газопостачання - Тимошенко

2 хв читати
У 498 населених пунктах Київської області відновлено електропостачання, у 118 - газопостачання - Тимошенко

У 498 населених пунктах Київської області повністю або частково відновлено електропостачання, у 118 населених пунктах Броварського, Вишгородського, Фастівського та частково Бучанського районів відновлено газопостачання, повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

"У 498 населених пунктах Київської області повністю або частково відновлено електропостачання. "Київоблгаз" продовжує роботи у посиленому режимі з відновлення послуг розподілу природного газу в усіх районах та громадах регіону. Повністю завершено роботи з відновлення газопостачання у 118 населених пунктах Броварського, Вишгородського, Фастівського та частково Бучанського району", - повідомив Тимошенко на брифінгу в Офісі президента у вівторок.

Також, за його словами, у 121 населеному пункті області вже надано послуги із централізованого водопостачання. Без нього поки що лише два пункти Київської області.

Послуги доступу до інтернету надаються у 85% населених пунктів. Працюють усі сервісні центри пенсійного фонду. Відновили роботу 223 приміські та міжміські автобусні маршрути загального користування. Пасажирськими перевезеннями забезпечено всі райони Київської області.

За минулий місяць у Київській та Чернігівській областях саперними підрозділами обстежено понад 400 км залізничних колій та 203 гектари прилеглих територій. Виявлено та знищено понад 2 тис. вибухонебезпечних предметів.

На Чернігівщині відкрито рух ще на двох тимчасових проїздах. За п'ять днів збудували переправу на маршруті, який сполучає міста Чернігів та Мена. Ще одна переправа запрацювала на трасі Р-69 Київ - Чернігів.

У Харкові продовжуються роботи із забезпечення населення газом. Фахівці провели роботи щодо локалізації аварійних ситуацій на газопроводах. У всіх районах проводиться санітарне очищення територій, обстеження та відновлення житлового фонду.

На Житомирщині дорожники забезпечують безпечний рух транспорту. Фахівці встановлюють тимчасову переправу на трасі Р-02 Київ - Іванків - Овруч. Орієнтовний термін завершення робіт - 10 травня.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

"Інтерпайп" пропонує скоригувати систему бронювання працівників у прифронтових регіонах

"Інтерпайп" намагається вирішити дефіцит кадрів за рахунок покращення соцпакету й навчання

Госпсуд затвердив план досудової санації "Ельдорадо" (оновлено)

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА