10:33 19.04.2022

Stellantis зупиняє виробництво автомобілів у Калузі

1 хв читати
Stellantis зупиняє виробництво автомобілів у Калузі

Автоконцерн Stellantis, створений рік тому в результаті злиття італійсько-американської Fiat Chrysler Automobiles (FCA) та французької PSA Group, повідомив про зупинення виробництва в Калузі.

"Враховуючи зростаючу кількість перехресних санкцій і труднощі з логістикою, компанія Stellantis ухвалила рішення про зупинення виробництва на заводі в Калузі. Stellantis вживає всіх заходів для дотримання міжнародних санкцій і захисту своїх співробітників", - ідеться у заяві компанії.

Основним виробничим активом групи Stellantis у РФ є завод "ПСМА Рус", розташований у калузькому індустріальному парку "Росва", що випускає машини за повним циклом із 2012 р. Завод випускає легкові Peugeot 408 та Citroen C4, легкі комерційні Peugeot, Opel та Citroen, а також міні-фургони та компактвени Peugeot Partner, Citroen Berlingo та Opel Combo. Mitsubishi здійснює на потужностях "ПСМА Рус" складання позашляховиків Outlander та Pajero Sport.

За даними Асоціації європейського бізнесу (АЕБ), продаж Stellantis у РФ у 2021 р. зріс на 64,7%, до 18,526 тис. автомобілів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА